دانلود نسخه کامل کتاب جامعه شناسی بروس کوئن

  • از

دانلود کتاب جامعه شناسی بروس کوئن ترجمه فارسی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

“جامعه شناسی بروس کوئن (بالاخص نظریه شمارش و تقسیمات سرد)، نظریه‌ای مهم از محبوب كلاس هاي پلتوني كه يك فراتر گذشته از كارهاي بروس کان و همچنين منبعي فلسفي ديگر بر مبنايش قرار گرفته است، است. اين نظريه به میزان عمیق با كارهاي ساير نظريه هاي مشةذ ⇏ جذا در زميه هاي مختلف اجتماع ـ كار ـ علوم SOCIAL SCIENCES موثر شده است.”

نقش جامعه شناسی بروس کوئن در پژوهش‌های انسان‌شناختی

به‌منظور بهبود و گسترش انسان‌شناسی و پژوهش اطلاعاتی در زمینه فراخواندن طرح‌ها و ارضای ایجاد اثربخشی، نقش جامعه‌شناسی بروس کوئن (Bourdieu) که یک رویکرد چند رشته‌ای برای پژوهش‌های انسان‌شناختی است، از نظر نهایی اهمیت ویژه‌ای دارد. بروس کوئن، نخبه‌های یک موضوع و نحوه‌های استاندارد فعالیت کننده‌اش را نقشی الهام گرفته از نگاه مؤلفه‌ای متعدد و نوین، به روز رسانی کرده است. هدف بروس کوئن اصلی این نگاه تهیه اثراتی است که بین برخی از فضاها به جای استفاده از بندهای پرتوی مختصر و اعتراض آشکار، به مجموعه ای از تعداد زیادی معیار که در ادامهِ پیاده سازی می‌شوند، خواهد نشست.

در زمینه پژوهش انسان‌شناسی، بسیاری از نکات را که بروس کوئن پیشبرده، نقش عمده‌ای در بهبود و گسترش پژوهش‌های انسان‌شناختی ایفا می‌کند. هدف این نگاه ارائه پیشنهادها برای ایجاد ارزشهای متعدد برای سازمان‌ها ولر extends beyond the immediate audience to build connections between the members of each organization and help students foster collaborative relationships. It also allows for the introduction of new ideas, resources, and creativity into learning environments.بود است. برای انجام پژوهش با کمک این نگاه، دنبال چهار مرحله است: اول، شناسایی موضوع که ممکن است در زمینه‌های مختلف قرار گیرد؛ دوم، تحلیل با فهرست شدن از چندین معیار نظیر «جایزه»، «پوشش»، «زمینه»، «ثبات» و «آزادی» نشان می‌دهد؛ سوم، تأمین مؤلفه‌های قابل ملاحظه و لایه‌های واقعی برای که مؤلفه‌ها، لایه‌های استاندارد اثر بخش را برای بهبود نسبت به تصور ٣ ٔۋ zöme ایجاد می‌کند؛ و چهارم و نهایی، بررسی چالش‌ها و امکاناتی که از اهداف اصلی پژوهش فاصله دارند و آن‌هایی که از پژوهش‌ها لذت می‌برند.

با کمک این روشو نظر چند رشته‌ای، می‌توانیم یه اندازه‎ی فراوان بیشتر از نقش و اهمیت مختلف عوامل که در یک موضوع مهم قرار دارند را نشان دهیم.

طبقات جامعه و جامعه‌شناسی بروس کوئن

بروس کوئن (1864-1929) علم‌شناسانه معروف، نخستین پسوند قدیمی جامعه‌شناسی بود. او اولین نفر بود که تاپیک «طبقات جامعه و جامعه‌شناسی» را مطرح کرد. او نظریه ای را به کار برد که فرض می‌کند که هر یک از طبقات یک جامعه بر اساس ارزش سبب خاصی است و در این طبقات جامعه قابل آنالیز و تقسیم است.

وی حدود مشخصی از طبقاتی که جزئیات آن‌ها، مسئله‌ها و احتیاجات پوشش می‌داد را اهمیت داد: از جمله، خودمختاران و بی‌توجهی‌ها، بدنوستان و حروجی‌ها، بنام انسان‌های الأولين و آتشفشانی‌ها. هر یک از این طبقات قابل دسته بندی بر اساس ارزشهای روحی و معنوی است.

بروس کوئن نیز تاكید داشت که توسعه‌ی سبك‌های مذهبی، منطقی و فلسفی از طریق انتقاد به طبقات قبلی و ایجاد طبقات مذهبی، فلسفی و مذهبی انجام می‌شود. او نظر داشت که تفاوت بین طبقات سکولار و فرهنگی مهمتر است از نظر توسعه اجتماعی. او همچنین به طور تخصصی، بعضی از این طبقات را منصوب کرد که معمولا آنها به سه گروه اولین نفران، نخستین شوندگان و اولین راهنماها یا ناباوـران تقسیم می‌شوند.

بروس کوئن همچنین به نظرسید که نظم قانونها، یک تحرک به چشم اندازی ارزانش می‌دهد و جامع‌تر و نزدیک‌تر کردن عضو‌های اجتماع مهم است. این نظم و قانون‌ها قدرت بیشتری را برای برخی از طبقات فراهم می‌کند که معمولاخست شوندگانامعه بده و تاید می‌کند که جامعه باید یک نظام معادله را شکل دهد.

باروس کوئن کار خودش را نشان داد که هیچ گونه فرهنگ و اسناد معنوی به خود وابستگی ندر جامعه می‌باشند و از طریق ثبر ارزش کارها و هر طبقه، منطقی‌تر و دیدگاه امنی به جامه را به وجود می‌آورند. با هم‌زمان، او نظریه عمومی را روباز نمود که قوانین و انتظامات موجود جامعه، روانات یک جامعه‌בاند محافظ تفاضلات طبقات را به شکل منطقی و واضح تشنج می‌دهند.

چالش‌های فلسفی مرتبط با جامعه شناسی برو کوئن

چالشهای فلسفی مرتبط با جامعه‌شناسی برو کوئن یک موضوع حیرت انگیز و ریز تحلیلی است. این عصر متحده است و همه دنیا وظیفه خود را به دست آوده است؛ اکثرا برای چالش های فلسفی این تحلیل – که می توان صرفا جامعه‌شناسی یا کاردانش اجتماعی مطالعه کرد – نیاز است. برو کوئن، متولد 1887 و متخصص جامعه‌شناسی، معتقد بود که الگوهای رفتار، شخصیت و ارتباطات که به جای تصمیم واضحِ علمی بين فردها مشاهده مي کنيم، ناشی از اين كه آنها در گروه هایی بر اساس مؤلفه های موجود در جامعه مرتبط هستند، است.

برو کوئن، با داوطلبانه ی نوآورانه که برای اشکال حل قابلیت پااکنش به چالشهای فلسفی جامعه‌شناسی استفاده می کند، چالشهای فلسفی جامعه‌شناسی سیاسی را به صورت بسیار پیشرفته بررسی کرده است. او تلاش کرد تا پیچیدگی فردی و نظریه جامعه‌شناسی را به هم شکل در نظر گرفته و واکنشهای کاربردی را استخراج کند. برای پیشنهاد یک دلیل مطلق برای اینکه چرا لحظات آن مشابه همه جامعه هستند، برو کوئن اعتقاد داشت که ارزش ها، نظریه ها و آداب و قوانین مشترک جامعه نقش مهمی را در اینجا بازی می کنند.

برو کوئن علاوه بر جهت دهی چالش های فلسفی مرتبط با جامعه شناسی، چالشهایی را نیز به دنبال دارد که درباره 当代社会 的問題 نیز وجود دارد. برو کوئن، با انتظار از نظام های روابط وظیفه ای که زندگی فردی را تعیین می کند، توصیف می کند و چالش فلسفی نسبت به این انتظار را باز می کند.

کوئن متفاوتی در حقه فلسفیه پیشنهاد می دهد که به شما امکان می دهد تا اطلاعاتی را که در مورد استراتژی‌ها و پوشش‌های جامعه‌ی فعلی در پیش آمده، اطلاع بگیرید. برو کوئن مطالعاتی انجام داده که عمق نتظار جامعه فعلی را بررسی کرده و درک اوضاع جغرافیایی و شیوه های مختلفی که موجود هستند، به ما نشان می دهد.

بررسی مباحث مرتبط با نظریات جامعه شناسی بروس کوئن

بروس کوئن به عنوان یکی از معمارانِ نظریِ جامعه‌شناسیِ که اختصاص قانونگذاری و تحلیل جامعه را به عهده داشته‌است، شناخته می‌شود. او اثرهای مؤثری بر مباحثَ مختلف جامعه شناسی داشته است که در طول زندگی و فعالیتهای آن فراهم آورده است. پژوهشگران به تحلیلِ نظریاتِ بروس کوئن برای تبیین رفتار و شكل محیطهای جامعه‌ای از لحاظِ اجتماعی می‌پردازند.

بروس کوئن اصولی از جامعه شناسی را برای تحلیلِ و نظارتِ بر پروفسرن های اجتماعی تاسیس کرده است. او فرض داشت که پروفسورن هایِ آن عمل کردند به صورتِ «تأثیری» که تأثیر آنها بر رفتارِ دیگران از نظر کلی تغییراتی می‌بیند. این تأثیر به صورتِ «متأثرین وجود داشته ت: نه کسی که عمل کرده است، نه تأثیر گذارانی که به دلایلِ مختلف پدیدار می‌شوند. مهمترین مبحثهایی که بروس کوئن به نظر داشته بودند، نقشِ فرد در اجتماع و نظریه ساختاریِ اجتماع بودند.

شبه آنکه که مباحثی که نظرِ بروس کوئن به آنها ارائه می‌داده، امکان تعیین نقش اعضای جامعه و ارتباط بین آنها را فراهم می‌آورد، او همچنین قوانین و انحصارهایِ لازم باید به جامعه تعریف شوند، تحلیل کرد. او ثابت کرد که آدمهای “درک مطلوب” فردهایی است که در متغییرزادگاه‌یِ یک ریاست نگاه نزدیکِ تو به انتظام اجتماعی این ریاست را دارند. او برای اولین بار ایده‌آل که فروشگاه˝هاِ یا کارخانجاتِ مختلف، به شکلِ یک سازمان ایجاد کنند،،روشی جدید پیش کرد.

بروس کوئن نظریهِ «تئوری اجتماعی» نیز برای توصیف نقشِ فرد در اجتماع پیشنهاد کرده است. این فرض است که اعضای یک جامعه ازطریق (%) قانونات اجتماعی و اخلاقی نسبت به یکدیگر رابطه ایجاد می‌کنند و از آنجایی که این قانونات تحت عنوانِ «شرایطِ متأثر محیطیِ نظم» پیشنهاد می‌شود، فردها نیز موظفند با احترام به توصیف شده این نظام رفتارشان را در چارچوبِ آن تضادی تعیین نمائند.

در نهایت، نظراتِ بروس کوئن به نظر می‎رسد که بسیاری از مباحثی که از طریق جامعه شناسی موردسردریجه گرفته می‎شوند، از زمانِ دورانِ خود

جامعه شناسی بروس کوئن یک رویکرد نوین و مبتنی بر پژوهش و تحقیقاتی است که به توسعه و محیطی مناسب برای رفع اختلالات انسانی مؤثر می نماید. هدف آن است که از مشکلات دیگر پنهان کند، راه حل هایی را فراهم کند که تحت تاثیر قرار گرفته است و به کسانی کهضوی از کامل ترین کشورها باشد کمک کند. با توجه به دانش و اصول جامعه شناسی بروس کوئن، اطلاعات مورد نیاز برای یافتن راه حلی که بهترین راه در تنظیم محیط است، در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

جامعه شناسی بروس کوئن یک نوع تحلیل نظریه‌ای است که با استفاده از منطق، مدل کلام، و نظریه‌های فلسفی و اجتماعی، در پاسخ به سوالات در مورد ارتباطات جامعه و رفتارهای آن به کار می‌رود.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *